Wirtualna Panorama

Wirtualna Podróż dla KAŻDEGO

Dla każdego - bo nie trzeba wychodzić z domu, by się znależć w swoim ulubionym miejscu. Wystarczy jedno klikniecie.

Galeria

Restauracja

Catering

Menu

Z drobiu:

Kotlet De Volaille
Kotlet z p. kurczaka
Filet z kurczaka z grilla ze smażonym ananasem
Filet kurczaka z grilla z grzybami leśnymi smażonymi z cebulą
Filet kurczaka faszerowany suszonym pomidorem i otulony boczkiem wędzonym, pieczony
Pierś pulardy faszerowana szpinakiem
Sznycel z indyka
Udziec z kurczaka farszem staropolskim
Filet indyka w Winie Marsala
Udko kacze pieczone z jabłkami na słodko
Filet kaczy duszony w wiśniach
Kurczak w potrawce
Szaszłyk
Zrazy z indyka w sosie morelowym

Z wieprzowiny:

Kotlet schabowy
Zawijaniec hetmański (w środku z szynką i serem)
Schab pieczony ze śliwką
Karkówka pieczona
Karkówka w pomarańczach
Golonka po Bawarsku
Golonka w sosie śliwkowym
Kotlet mielony, smażony
Klopsiki gotowane w sosie pomidorowym
Klopsiki gotowane w sosie koperkowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurkami
Bryzol z polędwicy wieprzowej zapiekany z zielonymi szparagami
Bryzol z polędwicy „Pani Walewska”
Polędwica wieprzowa w rozmarynie i w sosie jabłkowym
Polędwica wieprzowa duszona z borowikami
Szynka pieczona
Zrazy z szynki wieprzowej
Szynka pieczona w zalewie miodowej
Żeberka pieczone

Dania z wołowiny i dziczyzny:

Zrazy wołowe
Sztufada wołowa
Karkówka pieczona z dzika
Zrazy z sarny
Udka duszone z bażanta

Dania zimne:

Schab z kremem chrzanowym
Galaretka z drobiu
Szynka po rusku
Szparagi w szynce
Galantyna z kurczaka
Rolada z drobiu
Kurczak w galarecie z brzoskwinią
Kurczak grillowany w galarecie z brzoskwiniami
Indyk w maladze
Indyk w musie bananowym
Tatar wołowy
Rostbef z kremem chrzanowym
Rolada wiejska
Rolada z karkówki, z grzybami
Pasztet z dzika
Pasztet z kaczki z sosem miodowo koperkowym
Pasztet wieprzowy
Golonka w galarecie
Ozory wołowe
Filet z kaczki na pieczonym jabłku
Medaliony z polędwicy wieprzowej z musem z wątróbki drobiowej
Tatar łososia
Rolada z łososia wędzonego z musem chrzanowym
Łosoś norweski pod sosem kaparowym
Pstrąg w galarecie
Karp w galarecie
Sandacz w zalewie octowej
Szczupak faszerowany
Sandacz faszerowany
Ryba po grecku
Rolada z soli atlantyckiej i łososia wędzonego
Mus z wędzonego pstrąga z kawiorem
Plater wyrobów wiejskich
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka szopska
Sałatka z kurczakiem i owocami
Sałatka z polędwicy wieprzowej i papryki
Sałatka z krewetkami
Teryna z różnych warzyw
Teryna z golonką
Mini galaretka z jajkiem przepiórczym i mięsem z królika
Łosoś wędzony z anchois w sosie winegret
Polędwiczka wieprzowa w paście grzybowej
Szyneczki z masą rokforową

Dania rybne gorące:

Sola zapiekana ze szpinakiem
Sola w sosie cytrynowym
Panga panierowana, smażona
Łosoś norweski pieczony w sosie atlantyckim(ananas, brzoskwinia)
Filet z pstrąga smażony
Filet karpia smażony
Filet karpia duszony w śmietanie i z grzybami
Halibut smażony
Filet sandacza w sosie grzybowym
Pstrąg faszerowany smażony w całości

Dania inne:

Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pirogi ruskie
Pierogi z twarogiem na słodko
Pierożki drożdżowe z nadzieniem pieczarkowym 6 szt.
Gołąbki
Gulasz wołowy
Gulasz wieprzowy
Krokiety z mięsem 2 szt
Krokiet z kapustą i grzybami 2 szt

Zupy:

Rosół z domowym makaronem
Barszcz z pasztecikiem
Barszcz z kołdunami
Flaki wołowe
Żurek
Zupa pomidorowa
Zupa jarzynowa
Czernina
Minestrone
Krem ze szparagów
Krem z pomidorów
Zupa z grzybów leśnych z laną kluseczką
Wywar z ogona cielęcego z klopsikami i warzywami

Dodatki:

Ziemniaki, krokiety, frytki, ziemniaki smażone Ryz, kasza jęczmienna z boczkiem